Ereğli haberleri Haberleri

Ereğli haberleri haberleri ve güncel Ereğli haberleri gelişmeleri, Ereğli haberleri ile ilgili tüm video, Ereğli haberleri fotoğrafları ve Ereğli haberleri haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


EREĞLİ

Zonguldak Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler Takımı, geçen yılın şampiyonu olarak davet edildiği Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvası'nda...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşanan fırtınada ikiye bölünerek sahile sürüklenen Pallada Gemisi'nin söküm işlemleri titizlikle sürüyor.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, dün akşam saatlerinde Kepez Mahallesi'nde bulunan Çınar apartmanında acı bir olay yaşandı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 108 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi için ihale ilanı yayımladı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta taksiciler arasında tartışma kavgaya dönüştü. Genç taksici meslektaşı tarafından darp edildi.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 24. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali‘nde sahne alacak sanatçılar belli oldu.

ZONGULDAK

Borsa İstanbul'un gözde hisselerinden Ereğli Demir ve Çelik (EREGL), yatırımcıların merakla takip ettiği bir konu haline geldi.

ZONGULDAK

OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

ZONGULDAK

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin sevilen taksi şoförlerinden biri olan Niyazi Yalman, hayatını kaybetti.

ZONGULDAK

Kdz. Ereğli Belediyesi'nin önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, belediye meclis üyeleri ve adaylarıyla bir araya gelerek 2029 yerel seçimlerinde belediye...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde baharın habercisi olarak bilinen çilek hasadı başladı. Bu yılın ilk çilek hasadını emekli İsmet Koç ve eşi...

ZONGULDAK

Kız öğrenci yurdunun önündeki Ziraat Bankası’na ait ATM, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yakılmaya çalışıldı.