Vali ve kaymakamın başkanlığını yaptığı Organize Sanayi Bölgelerinde şimdiye kadar görülmemiş başıboşluk ve düzen bir bir ortaya çıkmaya başlayınca “Fincancı katırları ürktü”…

Asıl amacı üretim ve mümkün olduğunca çok istihdam sağlanması için ortam hazırlayıp hem devletin hem de milletin kazanmasını sağlamak olması gereken Ereğli-Alaplı Organize Sanayi Bölgesinde öylesine “Organize işler” yapılıyor ki ne devlet kazanıyor ne millet!

OSB DEVLET VE MİLLET YARARINA ÇALIŞTIRILACAĞINA!

Organize Sanayi Bölgesi, devlet ve millet yararına çalıştırılacağına Tat Metal, Çınar Boru, Halil Posbıyık’ın prensi TEKAY firması sahibi Yaşar Eroğlu, Ak Parti Alaplı Belediye Başkan aday adayı Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak’ın yararına çalıştığı iddiaları ortalığı karıştırdı.

2 iş insanının da arayıp teyit ettiği ve önümüzdeki günlerde yazılı açıklama yapacaklarını söyledikleri “Fincancı katırlarını ürküten” ilk haberimiz için TIKLAYINIZ...

Akçakoca-Ereğli Yolu'nda Uyuşturucu Operasyonu! Akçakoca-Ereğli Yolu'nda Uyuşturucu Operasyonu!

Kdz. Ereğli ve Alaplı'da 'Organize' işler! Tat Metal ve Çınar Boru ne yapıyor? Kdz. Ereğli ve Alaplı'da 'Organize' işler! Tat Metal ve Çınar Boru ne yapıyor?