Zonguldak-Almanya arası uçuş seferleri, saatleri ve uçuş bilet fiyatları belli oldu. Seferlerin ve uçuş fiyatlarının belirlenmesinin ardından bilet almak isteyen gurbetçi vatandaşlar adeta şok yaşadı. Memleketlerine senede bir de olsa gelmek isteyen gurbetçiler uçak fiyatlarının bu kadar pahalı olmasına anlam veremediklerini ifade ederek tepki gösterdiler. 

HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ!

Gurbetçiler; "Sanki bilet değil uçak satın alıyoruz, bu kadar da olmaz. Zaten geçim sıkıntısı bu kadar zorken bizler içinde durum Türkiye'den farksız. Senede 1 kere de olsa vatan topraklarını görmek istiyoruz. Buna da köstek olmaya çalışanlara hakkımızı helal etmiyoruz!" ifadelerini kullandılar.

UÇAK BİLETLERİ ARASINDA UÇURUM!

DUSSELDORF- ZONGULDAK seferinde görülen uçak bilet fiyatı 5076, 4551 Tl olarak satıştayken, 

Sunexpress

Dönüş için bilet almak isteyen gurbetçiler adeta şoku yaşadı. Türk Hava Yolları'ndan dönüş bileti almak isteyen vatandaşlar 30.222, 17.640 TL gibi uçuk bilet fiyatlarıyla karşılaştı.

Z O N G D U S S E L D O R F

MECBUR İSTANBUL'U TERCİH EDİYORUZ!

"Zonguldak'ta Havalimanı'nda seferler başladığından beri İstanbul'dan uçma eziyetimiz bitti diye seviniyorduk. Ancak aralarında uçurum var. Mecburen İstanbul'dan uçuşları tercih ediyoruz. Bize 2 sefer yaptırıyorlar. Vatan topraklarımıza gelmemiz eziyete dönüşüyor." diyerek tepki gösterdiler.

Ünlü mankenden Zonguldak yorumu! Ünlü mankenden Zonguldak yorumu!

Istnbul Dusseldorf

UÇAK SEFER SAATLERİ

Nisan ayında Zonguldak-Almanya arasında seyahat etmek isteyenler için güncel sefer saatleri şu şekilde;

Whatsapp Gorsel 2024 04 01 Saat 204412 9D107Aba

Whatsapp Gorsel 2024 04 01 Saat 204411 64734943