31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den aday olan Belediye Başkanı Halil Posbıyık yeniden başkanlığını korumak ve seçilmek için elinden gelen tüm detayları değerlendiriyor.

Posbıyık, bu çerçevede “OFF ROADCULAR, MOTORCULAR, DRİFTÇİLER, ÇEKİCİLER VE MODİFİYE TUTKUNLARI” ile bir araya gelerek gaza bastılar ve görsel bir şölen oluşturarak tek kelimeyle ŞOW yaptılar.

Bu şow’u iyi değerlendiren BAŞKAN POSBIYIK da “GENÇLERİMİZE VE OFF-ROAD SEVERLERE GÖSTERİ VE DRİFT ALANI YAPACAĞIZ” sözü verdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Off Roadcular, motorcular, driftçiler, çekiciler ve modifiye araç tutkunlarının efsaneleriyle bir araya geldi. Başkan Posbıyık için gaza basan araç tutkunları, Başkan Posbıyık’ın yeni dönemde; “Gençlerimize ve Off-Road severlere gösteri ve drift alanı yapacağız” sözüyle coştular, renkli görüntü oluşturdular.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Posbıyık her daim bu tür şow’lu toplantıları ve de eğlenceleri sever, sinekten yağ çıkarır gibi puan toplamayı da bilir. Bakalım 31 Mart’ta yeniden Ereğli Belediye Başkanlığını kazanabilecek mi. Top seçmenlerde.

Haber-Yorum: Mustafa Emen

Bilal Amca’ya sözümüzü tutamadık! Bilal Amca’ya sözümüzü tutamadık!