Zonguldak Kömürspor kendisini hayata bağlayacak olan kritik maçta Kırşehirspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek ligde kalma yolunda “Ben daha ölmedim” dedi.

Maçın henüz başlarında 9. Dakikada 1-0 geriye düşen Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz önce beraberliği ve ardından da maçın 2. Yarısında 74. Dak. Fatih Bektaş’ın attığı golle sahadan 2-1 galip ayrılarak derin bir ohh çekti.

İlk yarının tamamlanmasına şunun şurasında 2 maç kaldı. Bu iki maçı da kendi evinde önce ertelenen maçta ligin güçlü takımı Bucaspor ile oynadıktan sonra son maçını da yine evinde Kırklarelispor ile oynayarak ligin ilk devre maçlarına nokta koyacak ve tüm planlarını 2. Yarı maçları için yapacak.

ŞENOL DEMİR YİNE YAPACAĞINI YAPTI

Ontemmuz karanlığa büründü! Mahalleli isyan etti Ontemmuz karanlığa büründü! Mahalleli isyan etti

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yine Kırşehirspor’u deplasmanda yenmeyi başardı ve takımına da hayat öpücüğü verdi.

Kısıtlı kadroya rağmen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Şenol Hoca “Bu takımı düşürmeyeceğiz” diyerek şehrin ileri gelenlerine de aldığı bu galibiyetle mesaj verdi. Bundan sonraki süreçte de takımımıza lazım olan desteğin verilmesi de şart oldu.