Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulanan ve kentin en gözde plajlarından birisi olan Kapuz plajında görev yapan cankurtaranlar sezon başından bu tarafa yaklaşık 110 boğulma tehlikesi yaşayan vatandaşları kurtararak hayat verdiler.

Zonguldak İl Özel İdare'de yolsuzluk iddiası! Zonguldak İl Özel İdare'de yolsuzluk iddiası!

WhatsApp Image 2023-09-12 at 12.28.16 (1)

           Sahilimizin ortasında kurulu bulunan gözetle kulesinde büyük bir özveri ile daima teyakkuz halinde nöbet tutan cankurtaran  ekibimiz görevlerini layıkıyla görevlerini eksiksiz olarak yaptıklarını belirten Kapuz Plajı Tesis Amiri Ahmet Başkan konuşmasında şöyle dedi. “ Yaz sezonu boyunca vatandaşlarımızı korumak için canla başla çalışmalar yaptık. Denizimizin  çok dalgalı ve tehlikeli oldukları durumlarda sık sık anoslar yaparak vatandaşlarımızın denize girmelerini izin vermedik. Plajımızda boğulma tehlikesi yaşayan vatandaşlarımıza ekibimizde görev yapan arkadaşlarımız anında müdahalede bulundular. Bu sezon  boğulma tehlikesi yaşayan yaklaşık 110 vatandaşımızı kurtararak sağlık ekibimize teslim etmişlerdir, çok şükür bu sezon can kaybı yaşamadık ve buda bizi oldukça mutlu etmiştir “ dedi.

WhatsApp Image 2023-09-12 at 13.29.26 (1)

          Öte yandan Kapuz Plajı Tesis Amiri Ahmet Başkan, Kapuz plajımızda haftanın belirli günlerinde ve saatlerinde çevre gönüllüsü gençlerimiz ile birlikte plaj kumsalında temizlik yaparak bizlere destek vermişlerdir, onlara da buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum.