"TTK’da İşten Kaytarma Mucitliği ‘’4 Hareket’’ Formülü..." adlı İmza Gazetesi'nde yayımlanan habere akıl almaz iddialara destek yorumu geldi. 

Edinilen bilgiye göre, TTK’nın Üzülmez, Kozlu, Karadon, Armutçuk ve Amasra Müessese Müdürlüklerinde yer altı ve yer üstünde çalışan bazı işçi ve memurların oluşturdukları ‘’4 Hareket’’ tabir denilen formülle görevlerini suistimal ettikleri öne sürüldü.

TTK'da bazı işçilerin hiç çalışmadan maaş aldığı ve haksız kazanç elde ettiği iddia edildi.

"‘İşten kaytarma ‘4 Hareket’ formülü müessese müdürlüklerinde had safhaya ulaşmış durumda, bizlerin de bu iş yerlerinde çalışanlar olarak her şey gözümüzün önünde gerçekleşiyor. Bunlar göz bebeğimiz TTK’nın yüz karası mucit asalaklar, kurumdan mutlaka arındırılmalıdırlar. Kurum sanki babaların çiftliği, bu yüz karalığa kim dur diyecek? Tüyü bitmemiş yetimin hakkını haksız yere yemekle eş değer bir durum yaşanmaktadır. Bunlar bu cesareti kim ya da kimlerden alıyorlar, göz yuman idareciler varsa kimler? Genel müdürün bu suistimale neşter vurmasını istiyoruz, duy sesimizi sayın genel müdür bey duy, kurumda başıbozukluk ayyuka çıkmış, sokak konuşuyor da sizler mi duymuyorsunuz? Gereğini yapınız, kimsenin de gözlerinin yaşlarına  bakmayınız, bu şikayetimizi CİMER’e de (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) bildireceğiz, tedbirinizi şimdiden alınız, bizlerden söylemesi...." 

"Burada kaçanlar nasılda savunmaya geçmişler. Haram yiyenin allah çokluğundan çocuğundan çıkarsın. Cimere gerek yok benim hergün gözüme batan isim vereyim ttk müdürü takibe alsın karadon müsessede ... işçi hiç işe gitmiyor gitsede bi bakmışsın ortada yok bizi arıyanlar bu hiç işe gitmiyormu hergün çarşıda geziyor eee bu gibileri bilenler yazsın tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeyin kurumu bu tipler bitiriyor." İmza Gazetesi haberine gelen bu yorumda çalışmayan bir işçinin kimliği deşifre edildi. 

‘Önümüzde ki dönemlerde kendini ispatlayacaktır’ ‘Önümüzde ki dönemlerde kendini ispatlayacaktır’