Bir ankette mancar çorbasının dünyanın en kötü 7. Yemeği seçilmesine tepki gösteren Kurucaşile Çok Programlı Anadolu Lisesi Mancara sahip çıktı Taste Atlas adlı bir web sitesinin yaptığı anket sonucuna göre dünyanın en kötü 7. yemeği mancar çorbası seçilmesine öğrenciler tepki gösterdi. 
 Kurucaşile Çok Programlı Anadolu Lisesi,  hem farkındalık oluşturmak hem de yöresel lezzetlerimize sahip çıkmak amacıyla okulda mancar çorbası içme etkinliği gerçekleştirdi.

Lezzetin ve güzelin göreceli bir kavram olduğunu, hiçbir lezzetin “dünyanın en kötü yemeği” olamayacağını ve yöremizin etiket almış bir yemeğinin bizler için çok değerli olduğunu tüm dünyaya duyurmak için pankartlarımız, öğretmen ve öğrenciler, veliler, idari kadro ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile etkinliğe katıldılar. 


Bir ankette mancar çorbasının dünyanın en kötü 7. Yemeği seçilmesine tepki gösteren Kurucaşile Çok Programlı Anadolu Lisesi Mancara sahip çıktı.Bir ankette mancar çorbasının dünyanın en kötü 7. Yemeği seçilmesine tepki gösteren Kurucaşile Çok Programlı Anadolu Lisesi Mancara sahip çıktı
Bir ankette mancar çorbasının dünyanın en kötü 7. Yemeği seçilmesine tepki gösteren Kurucaşile Çok Programlı Anadolu Lisesi Mancara sahip çıktı.

ZBEÜ'lü öğrencilerden örnek davranış! ZBEÜ'lü öğrencilerden örnek davranış!

Whatsapp Image 2023 12 21 At 15.50.44 (1)