Özcan Ulupınar ile Ahmet Çolakoğlu, Bakan Mehmet Özhaseki ile buluştu! Özcan Ulupınar ile Ahmet Çolakoğlu, Bakan Mehmet Özhaseki ile buluştu!

İl Özel İDare ziyaretinde konuşan Özcan Ulupınar, "Devrek yol ayırımında; ya dürüstlük ya yolsuzluk. Ya temizlik ya toz toprak, çöplük. Şuanda Devrek Belediyesi’nin bir hizmet binası yok, bizim yaptığımız terminal binasında hizmet veriyorlar, yoksa konteynerde hizmet verecekler. Bir seyir terası yapıldı, çöküyor, şuanda kapalı. Bir saat kulesi yapıldı, o kadar. Yeni bir belediye hizmet binası yapacağız, mahalle kreşleri projemiz var, trafiği düzene sokacağız, otopark projemiz var, bastoncular çarşısını yenileyeceğiz, su şişeleme tesisi kurup istihdam oluşturacağız, sahipsiz sokak hayvanlarıa sorununu çözeceğiz, barınağımızın kapasitesini artıracağız. 3 etap TOKİ projemiz var, GES projemiz var. Bizlerden desteklerinizi esirgemeyin. Sizlerle birlikte bu saydıklarımın hepsi mümkün.

Çalışkan personellerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum, misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ederim.” diyerek ayrıldı.

Whatsapp Image 2024 03 20 At 19.40.56