Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, gazeteci Mustafa Özdemir ve siyasetçi Halil Furat hakkında açıklamada bulundu.

Erdem açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Halil Furat ve Mustafa Özdemir’in benden talepleri yok. Ben sosyal demokrat partiden geliyorum. Ben vefayı devletin makamlarından ödemem. Hiç bir basın organına benim imtiyazım olmaz”dedi.

ELEŞTİRİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Türkiye'de illerin gelişmiş ilçeleri belirleniyor... Sizce Zonguldak'ın en gelişmiş ilçesi neresi? Türkiye'de illerin gelişmiş ilçeleri belirleniyor... Sizce Zonguldak'ın en gelişmiş ilçesi neresi?

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, araba markası üzerinden kendisine eleştirilmesine tepki gösterdi.

Erdem açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Biz projelerimizle konuşmak istiyoruz. Araba markası üzmesinden değil. Bir daha böyle birşey olmamasını istiyorum. Biz Zonguldak’ta 5 yıldır birşey yapılmayışını anlatıyoruz. İnsanların teveccühünü görüyorum. Bahçelievler’de de görüyorum. Bir korku iklimi hakim. Biz herkesi kucaklayacağız. Ben yeri geldiğinde basının eleştirine maruz kaldım. Beni çirkin kaosuna kimse çekilmeyecek”dedi.

Whatsapp Image 2024 02 20 At 14.38.18