TTK’dan avuç içi makine ihalesi... TTK’dan avuç içi makine ihalesi...

Çaycuma ilçesine bağlı Güzelyurt köyünde meydana gelen olayda, bir kahvehanede başlayan tartışma hızla kavgaya dönüştü. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan anlaşmazlık, kahvehanede bulunan Uzman Çavuş E.A. ile kahvehane sahibi M.A. arasında gerçekleşti. Tartışmanın giderek şiddetlenmesi sonucu, M.A. tarafından bıçaklanan Uzman Çavuş E.A., olayın ardından sağlık ekiplerinin müdahalesiyle Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağırlaşan E.A., acil bir ameliyata alındı. Olayın ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri, M.A.'yı suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. Jandarma, detaylı bir soruşturma başlatarak olayın sebebini ve gelişimini araştırmak üzere çalışmalara başladı.

Olayın köyde endişe ve üzüntüye neden olduğu belirtilirken, yetkililer, şiddet olaylarının önlenmesi ve sorumluların adalete teslim edilmesi için titiz bir inceleme başlattı. Toplumda güvenlik duygusunu güçlendirmek ve benzer olayların yaşanmasını engellemek amacıyla alınacak önlemler de değerlendirilmeye başlandı.