Düzce geçişinde yaşanan dehşet verici kaza, TEM Otoyolu'nda büyük bir panik yaşandı. Şehirlerarası yolcu otobüsü ile bir tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır olmak üzere toplam 17 kişi yaralandı.

A W171434 01

Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Karabük, Bartın ve Zonguldak dikkat! Meteoroloji uyardı, şiddetli geliyor Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Karabük, Bartın ve Zonguldak dikkat! Meteoroloji uyardı, şiddetli geliyor

Kaza, İstanbul'dan Ankara'ya gitmekte olan 41 FM 831 plakalı otobüsün, TEM Otoyolu Düzce Kaynaşlı istikametinde seyir halindeyken bir tıra arkadan çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak refüje girdi ve bir otomobilin de bariyere çarpmasına neden oldu. Otobüste bulunan bazı yolcular ise araç içinde sıkıştı.

A W171434 03

Olayın bildirilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne çok sayıda ihbar yapıldı ve kaza yerine hızla itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan yaralıları kurtarmak için anında müdahalede bulunurken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk yardımı sağladı. İtfaiye tarafından kurtarılan sıkışan yaralılar, sağlık ekiplerine teslim edilerek hastanelere sevk edildi.

Kazada yaralanan 1'i ağır olmak üzere toplam 17 kişi, hastanelerde tedavi altına alındı. Soruşturma ise kazanın detaylarını aydınlatmak için başlatıldı.

A W171434 05

İHA

Düzce Haberleri