İhlas Pazarlama Türkiye Gazetesi Direktörü Hakan Bar, gazetenin Enver Ören'in bir mirası olduğunu ve sıkı sıkıya sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptı.

AW050846_01
11 Ekim Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü dolayısıyla Türkiye Gazetesi Zonguldak Bölge Müdürlüğü tarafından Öğretmenevi'nde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe İhlas Pazarlama Türkiye Gazetesi Direktörü Hakan Bar, İhlas Pazarlama Zonguldak Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, Türkiye Gazetesi Zonguldak Koordinatörü Süleyman Hamzaçebi, Türkiye Gazetesi Zonguldak Eski Bölge Müdürü ve Onur Konuğu Yusuf Yıldız ile kurum bünyesinde çalışan Türkiye Gazetesi çalışanları katıldı.

Devrim Dural’dan Kömürspor’a destek sözü! Devrim Dural’dan Kömürspor’a destek sözü!

AW050846_02-removebg-preview
Önce yemekte bir araya gelen katılımcılar ardından konferans salonunda buluştu. İhlas Pazarlama Zonguldak Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, "11 Ekim Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü. Hepinizin Dünya Gazete Dağıtıcıları Günü'nü tebrik ederim. İnşallah sağlıklı, sıhhatli, huzurlu nice günler görürüz hep beraber" diye konuştu.

AW050846_05-removebg-preview
Etkinlikte konuşan İhlas Pazarlama Türkiye Gazetesi Direktörü Hakan Bar ise İhlas Holding'in kurucusu Enver Ören'in Türkiye Gazetesi'ne verdiği önem ve bıraktığı mirasa dikkat çekti.

AW050846_04-removebg-preview

Etkinlikte, dağıtıcılara çeşitli hediyeler de takdim edildi. Dağıtıcılar, hediyeler için teşekkür ederek, her zaman gazetelerin dağıtımında en iyisini yapmaya devam edeceklerini söylediler. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İmza Gazetesi ailesi olarak bizler de dağıtıcı arkadaşlarımızın gününü tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz. 

AW050846_03-removebg-preview