Yeniden Refah Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Servet Zengin, yerel bir gazete hakkında çıkan habere ilişkin düzenlediği basın açıklaması ile yanıt verdi. 

Prof. Dr. Eksal Kargı  aday oldu! Prof. Dr. Eksal Kargı aday oldu!

Kurban Bayramı’nda Beycuma’da 2 ay önce kanser tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybeden Emre Aydım anısına dostluk turnuvası düzenlendi. 8 takımın katıldığı turnuvada Karaderespor’a sponsor Yeniden Refah Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Servet Zengin, turnuvada agresif hareketler sergileyip sahadan jandarma nezaretinde çıkarılması yönünde çıkan habere ilişkin açıklama yaptı. 

Başkan Servet Zengin açıklamasında; “Bugüne kadar şahsım ya da partim hiçbir siyasetçi gazeteci veya gazeteyle polemiğe girmemiştir. 1960’lardan gelen milli görüş hareketinin  bugün Zonguldak temsilcileri olarak her zaman taraf olmadan adam kayırmadan hak ve doğru üzerine hareket etmenin gayreti içerisinde olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Lakin, bizim hiçbir haberimiz yapmayan hiçbir kongremize katılmayan gazetelerinde köşe yazılarında bize hiçbir zaman yer ayırmayan bu yerel gazeteler şahsıma haksız yersiz ve yalan bir haber yapmıştır. Şahsıma mesleğimi bey ismimi hedef alarak asılsız bir haber yapılmıştır. Şahsımın parti içinde huzursuzluk çıkardığını ve bazı partilerin beni partide istemediklerini öne sürmüş, benim saldırgan bir yapıya hareketleri ve söylemlere sahip olduğumu söylemiştir. Biz milli görüş ey gönül vermiş birileri olarak Siyaseti makam, mevki bir çıkar gözeterek girmedik. Biz de koltuk sevdası olmaz biz de yalnız yalnız hizmet yarışı olur. Kim milli görüş bayrağını davasını bir adım daha ileriye götürebilecekse biz o arkadaşımız da yol yürürüz destek veririz. O yüzden bizim parti içinde huzursuzluk yaratacak bir hareketimiz bir düşüncemiz hiçbir zaman olmamıştır. Şayet olmuş olsaydı bugün Burada il başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımız da bir arada olmazdık. Yerel gazetesinin yaptığı haberde Yeniden Refah Partisi il yönetimini töhmet altında bırakmak adeta kendi kafalarında bir kurgu yaratarak kamuoyuna sunmuşlardır. Şahsım ve partim adına yapılan bu asılsız haberi kınıyorum” dedi.