Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ‘Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TOKİ, Zonguldak'ta konut satışına başlıyor! TOKİ, Zonguldak'ta konut satışına başlıyor!

IMG_7127

Rektör Özölçer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyet Bayramı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlara yürüme kararlılığını simgeler. Bu önemli milat, ülkemizin geçmişiyle olan bağını güçlendirirken, geleceğe olan umutlarımızı da besliyor. Cumhuriyet, Türk milletinin azmi, cesareti ve vatan sevgisiyle yoğrulmuş büyük bir idealin ürünüdür. Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, milletimizin azmi ve kararlılığıyla kuruldu. O günden bu yana, ülkemiz büyük bir değişim ve dönüşüm sürecinden geçti. Bugün, bilim, teknoloji, sanayi, kültür ve pek çok alanda elde ettiğimiz başarılarla dünya sahnesinde söz sahibi olan bir ülke haline geldik.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak, Ülkemizin Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda bilgiyle donanmış, değerlerine bağlı, ülkesine faydalı bireyler yetiştirmenin ve bilim, sanayi, teknoloji, sanat gibi pek çok alanda ülkemizin kalkınmasına fayda sağlamanın onurunu yaşıyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyeti'mizin 100. yılında, birlik ve beraberliğimizin daima güçlenerek devam etmesini temenni ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. ”