Mustafa Kemal Atatürk Haberleri

Mustafa Kemal Atatürk haberleri ve güncel Mustafa Kemal Atatürk gelişmeleri, Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili tüm video, Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafları ve Mustafa Kemal Atatürk haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KARABÜK

Kardemir Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın temellerinin atılmasının ve Karabük'ün kuruluşunun 87. yılı, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

ZONGULDAK

Türk Hava Kurumu (THK) Zonguldak İl Şubesi kuruluşunun 99’uncu yılı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

ZONGULDAK

Havacılık sektöründeki 99 yıllık deneyimi ve başarı dolu geçmişiyle Türk Hava Kurumu, kuruluş yıldönümünü kutlama hazırlıklarına başladı.

ZONGULDAK

ZONSİAD Başkanı ve Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ile şirketin ihracat müdürü Rasim Göktepe, Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'teki...

GENEL

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı çocukların Türklüğü ve Türk tarihini öğrenmesi için eğitici-öğretici kitap çıkardı.

ZONGULDAK
KASTAMONU

Abdurrahmanpaşa Lisesi, Kurtuluş Savaşı ve 1. Dünya Savaşı'nda öğrenci ve öğretmenlerini cepheye gönderdiği için 3 yıl boyunca mezun verememiş bir...

ZONGULDAK

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85'inci yılı dolayısıyla Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde öğrenciler koreografi hazırladı.

ZONGULDAK

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü CHP Zonguldak milletvekili Eylem Ertuğrul 10 Kasım mesajıyla andı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmamhatip Lisesi’nde, Atatürk Oratoryası gösterisi düzenledi.

ZONGULDAK

Zonguldak Adliyesi adalet personelleri Ata’ları Mustafa Kemal Atatürk'ün vefat yıl dönümünde anmak için kamera karşısına geçti.

ZONGULDAK

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85. yıl dönümünde törenle anıldı.