CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul'un Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde milletvekili olduktan sonra da Ecomar Hastanesinde vizit yapıp hasta bakmaya devam etmesi CHP Genel merkezine şikayet edildi. CHP Genel başkanı Ahmet Akın'a şikayet edilen durum üzerine genel merkezin inceleme başlattığı öğrenildi. 

Zonguldak, Bartın, Karabük illerinin Türkiye ekonomisindeki yeri belli oldu! Zonguldak, Bartın, Karabük illerinin Türkiye ekonomisindeki yeri belli oldu!

Edinilen bilgilere göre Eylem Ertuğ Ertuğrul'un milletvekili olduktan sonra Ereğli Ecomar Hastanesinde çalışmaya devam etmesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'a şikayet edildi. Durumu öğrenen Akın'ın "Böyle birşey olamaz... TBMM Başkanlığından ve CHP Genel Merkezimizden izin alması gerekirdi" dediği öğrenildi. 

KONU CHP GRUP BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'E DE İLETİLDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın şikayeti CHP Grup başkanı Özgür Özel'e ileteceğini, sorunla ilgileneceğini söylenmesinin ardından CHP Genel merkezinin harekete geçtiği ve Milletvekili Eylem Ertuğrul'a gerekli uyarılar yapılıp fırça atıldığı iddia edildi.

EYLEM ERTUĞRUL'A TEPKİ OLUŞMUŞTU...

Milletvekili olmasına rağmen milletin sorunu ile ilgileneceğine 2. işte çalışarak 2 maaş almasına tepkiler oluşmuş ve medyada gündem olmuştu.

Eylem Ertuğrul, Ecomar Hastanesinde çalıştığını inkar etmezken, sabah saat 09.00 ile 12.00 arasında hastalara baktığını, Sağlık Müdürlüğünden izinli olduğunu iddia etti. Ertuğrul, saat 12.00'den sonra milletvekili görevini yaptığını belirtmişti.