Kozlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde çalıştırmak işçi alacağını form yayımlayarak duyurdu. 

Kozlu'nun köyleri ve mahallelerinde hizmet vermek için geçici süre ile hasta ve yaşlı bakım elemanı alınacağı duyurusu yapıldı. 

04/01/2024, 31/12/2024 tarihleri arasında bir yıllık süre ile sabah 08:30-17:30 mesai çalışacak sağlık elemanı alınacak. 

İŞTE BAŞVURU ŞARTLARI

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

- Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak.

-Çalışmasına engel bir durumu olmamak.

- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak (Erkek adaylar için).

- Erkek personel için en az B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif araç kullanmak.

-Ücret/Maaş olarak 2024 yılı için belirlenen asgari ücret verilecektir.

Zonguldak ve Kastamonu dahil 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratanlara operasyon! Zonguldak ve Kastamonu dahil 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratanlara operasyon!

- En az lise mezunu olmak. Ancak başvuranların arasında Yaşlı Bakım, Gerontoloji vb. alanlarda önlisans eğitimi almış olan, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Sağlık Hizmetleri alanından veya Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanından mezun olan ya da hizmet alanıyla ilgili MEB onaylı Sertifika sahibi olan kişilerin bulunması halinde program kapsamında çalıştırılacak personel seçiminde bu kişilere öncelik verilecektir. 8-21-49 yaş aralığında olmak.

-Zonguldak İli Kozlu İlçesinde son başvuru tarihi itibariyle en az 6 ay süreyle ve kesintisiz şekilde ikamet ediyor olmak. 

- Kamu Haklarından Mahrum Bulunmamak.

-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı işlenen suçları Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

-Her türlü iklim ve yolculuk şartlarında seyahat etme engeli bulunmamak. 


-Alınacak kişi bedenen çalışacağı için; fiziksel olarak görevini yapmasına engeli, akıl rahatsızlığı vb. sağlık sorunu olmamak.
 

-Yukarıda belirtilen şartları taşıyan 21-49 yaş aralığında olanı Kadını Erkek olmak üzere Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alımı yapılacaktır. 

-Alımı yapılacak Hasta ve Yaşlı Bakım işçileri; Kozlu İlçe merkezinde ve köylerimizde yaşayan yaşlı ve engelli bulunan hanelerin; ev temizlikleri (süpürme, silme, toz alma) ütü yapımı, cam silme, perde yıkama, bulaşık yıkama, çamaşır yıkama, yemek yapımı ve genel anlamada ev düzenlemesi işleri, alış-veriş, hane önü temizliği, ihtiyaç tespiti ile Hasta ve Yaşlının Kişisel Öz Bakım Temizliği adına bu kapsamda verilecek diğer işleri yapacaklardır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1.İş Başvuru Formu Vakfımızdan temin edilecektir.
 2.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3.Adli Sicil Belgesi (Arşiv Dahil)
 4.Sağlık Raporu (Aile Hekimliğinden alınabilir.)
 5.Diploma, Sertifika veya geçici mezuniyet belgesi. (Belgenin aslı gösterilecek Kurumumuzda Fotokopisi kalacaktır)
6.Erkek Şoför için araç yetki belgeleri ; Ehliyet ve varsa SRC, Psikoteknik belgesi.
 7.Vukuatlı Nufüs kayıt örneği (E devletten alınabilir)
8. 1 Adet vesikalık fotoğraf
 9.İkametgah belgesi (E devletten alınabilir)

HABER MERKEZİ