" width="560">

 

Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi, İslam ve OsmanlıTarihi Yazarı, TV Programcısı Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil'i ziyaret eden Zonguldaklı genç Umut Uğur Budak, Zonguldak'ta program yapma sözü aldı.

İslam tarihi ve Osmanlı tarihi üzerine araştıran projeler yapıp programlar düzenleyen, Ak Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Umut Uğur Budak, ünlü tarihçi Şimşirgil'i Zonguldak'a davet etti. 

İslam tarihi ve Osmanlı tarihi üzerine projeler yapıp programlar düzenlediğini ifade eden Budak, "Bizler ile tanıştığında telefonda beni İstanbul'a davet etti ve gittim. Projeler yapalım dediler. Genç tarih söyleyişiler düzenleyeceğiz. Ve kendisiyle de yakın bir tarihte Zonguldak'ta İnşallah bir program düzenleyeceğiz" dedi.

Miraç Balcı seslendi! Miraç Balcı seslendi!

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ahmet Şimşirgil, "Gayretli, hizmet ehli gençleri görünce hasaten mutlu oluyorum. Heyecan ve gayret olmazsa hiçbirşey olmaz. Şevksizlik, gayretsizlik te bulaşıcıdır. Zonguldak'tan genç ve heyecanlı Umut kardeşimizi görünce heyecanım arttı" dedi.