Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaptığı açıklamada Kilimli halkına çağrıda bulunarak 5 senede yapılan hizmetleri anlattı ve önemli mesajlar vererek şunları söyledi.

“5 yıl önce “Terk Edilen Değil, Tercih Edilen Kilimli” ile çıktığımız bu yolda Kilimlimizi daha iyi ve yaşanılabilir hale getirmek için sizlerin desteği ile çalışmalar yaptık.

Whatsapp Image 2024 03 11 At 12.35.52

Bugün ise Yeni Yüzyıl Yeni Kilimlimiz için ilk adımı atıp, yeni meclis üyelerimizin desteği ile yapacağımız projeleri tanıttık. Bu süreçte sizlerin desteğiyle güçlendik. Sizlerle birlikte Kilimlimizi daha da ileri taşımak için ilk günkü heyecanı yaşıyorum. Her birinize içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Çaycuma’ya atama! İl Başkanı tebliğ etti Çaycuma’ya atama! İl Başkanı tebliğ etti

İlçe Başkanımız başta olmak üzere, Milletvekillerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, bugünkü meclis üyeleri ve proje tanıtım toplantımıza katılım sağlayan önceki dönem teşkilatımızın kıymetli değerlerine, şehrimize hizmet noktasında omuz omuza verdiğimiz meclis üyelerimize teşekkür ediyor, gelecek 5 yılda yine birlikte el ele verip Kilimlimizi güzelleştireceğimiz meclis üyesi adaylarımıza da başarılar diliyorum.”