Futbolda bulunduğu konum itibariyle küme düşmekten endişe duyan taraftarlar, diğer yandan basketbolda Süper Lig yolunda kapıyı aralamanın mutluluğunu yaşamaya çalışıyor.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta bulunan ilimizin güzide futbol takımı Zonguldak Kömürspor küme düşme hattından kurtulmaya çalışırken üst üste aldığı kötü sonuçlarla bir türlü istediği çıkışı yakalayamadı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)’de mücadele eden ilimizin güzide basketbol takımı Zonguldak Spor Basket 67 ise Süper Lig’e çıkma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

BİR ŞEHİR İKİ FARKLI DUYGULAR!
Son 4 haftada kalesinde 15 gol gören Zonguldak Kömürspor bu süreçte sadece 1 galibiyet alabildi.

Ara transfer döneminde yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle beklenen transfer çalışmalarını yürütmekte zorluk çeken Kırmızı-Lacivertliler, ikinci devreye de iyi bir başlangıç yapamadı.

Şenol Demir ve öğrencilerinin iniş-çıkışlı performansı devam ederken takımın akıbetinin belirsiz olması taraftarı endişeye boğdu.

Sinan Engin ve Ahmet Çakar, TFF'ye seslendi! "Zonguldak'ın hakkını verin, "Zonguldak arada badem oldu!" Sinan Engin ve Ahmet Çakar, TFF'ye seslendi! "Zonguldak'ın hakkını verin, "Zonguldak arada badem oldu!"

Her fırsatta endişelerini dile getirerek şehrin önde gelenlerine seslenen taraftarlar, bir kez daha küme düşme duygusunu tatmak istemiyor.

HABER: Emre Sezer