Başkan Yiğit, bazı yerel haber sitelerinde yer alan 'AK Parti adayları belli oldu' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

NETLEŞME SÜRECİ 1-2 HAFTA İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

İstanbul’da ekmek zammı onaylandı! Zonguldak’ta ne olacak? İstanbul’da ekmek zammı onaylandı! Zonguldak’ta ne olacak?

İlçe Başkanı, adaylarla ilgili netleşme sürecinin devam ettiğini ve bu sürecin 1-2 hafta içerisinde tamamlanacağını vurguladı. Sosyal medya ve yerel haber yayıncılığı yapan resmi portallarda yer alan haberlerin şu aşamada doğrulanmamış olduğunu belirten Başkan Yiğit, kamuoyunu yanıltmamak adına açıklamalara devam edeceklerini kaydetti.

GÖRÜŞMELERE GENEL MERKEZ VE İL TEŞKİLATLARIYLA DEVAM EDİYOR

Başkan Yiğit, açıklamasında, "Halen Genel Merkez, il başkanlığımız ve vekillerimizle görüşmelerimiz devam etmektedir. Netleşme süreci 1 veya 2 hafta içinde olacaktır. Kamuoyuna saygı ve sevgilerimizle duyurulur" ifadelerine yer verdi. AK Parti'nin aday belirleme sürecinin titizlikle yürütüldüğü ve kararların önümüzdeki haftalarda netleşeceği belirtiliyor.

SOSYAL MEDYA VE YEREL HABERLERDEKİ İDDİALARA CEVAP GELDİ

Başkan Birol Yiğit, yerel haber sitelerinde ve sosyal medyada dolaşan 'AK Parti adayları belli oldu' şeklindeki haberlere karşı net bir duruş sergileyerek, resmi duyuruların henüz yapılmadığını ve doğru bilgilerin kamuoyuna zamanında iletilmesi adına titizlikle çalıştıklarını belirtti.

AK Parti'nin Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit'in açıklamaları, belediye başkan adaylarının belirlenme sürecini merakla bekleyen yerel seçmenler arasında dikkatle takip ediliyor. Netleşme sürecinin tamamlanmasının ardından AK Parti'nin Çaycuma'da hangi isimlerle seçimlere katılacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

HABER MERKEZİ