Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi C grubunda mücadele eden sarı lacivertli ekip Çelikelliler Spor Kulübü’nün oyuncuları, ligin ilk yarısının ikinci maçında sahasında 73-54 yenildikleri Ünsped Spor ve Kültür Kulübü’nden bu kez rövanşı alarak deplasmandan eli boş dönmek istemiyorlar.

Zonguldak’ın Çelikelliler Spor Kulübü’nün oyuncularının deplasmanda yapacakları Ünsped Spor ve Kültür Kulübü karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamamladıkları, yarın sabah maçın oynanacağı İstanbul’a gidecekleri öğrenildi.

“GALİBİYETE KİLİTLENDİK”

13 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 14.00’de Ünsped Spor ve Kültür Kulübü ile karşılaşacak Çelikelliler Spor Kulübü’nün bazı oyuncuları, şöyle konuştu:
“Ligin ilk yarısında oynadığımız 5 maçtan 2 galibiyet 3 mağlubiyet, ikinci yarının ilk müsabakasından da mutlu sonla ayrıldık. Yarın deplasmanda oynayacağımız güçlü rakibimize de üstünlük sağlayarak sahadan galibiyetle ayrılmaya kilitlenmiş bulunmaktayız. Bu maçta da hedefimize ulaşmak adına tüm gücümüzle mücadele ederek müsabakadan sevinçle ayrılmak istiyoruz.”

Milletvekili Yavuzyılmaz’dan, İmza'ya flaş açıklama! “Şehrimiz takımının hakkını asla yedirmem!” Milletvekili Yavuzyılmaz’dan, İmza'ya flaş açıklama! “Şehrimiz takımının hakkını asla yedirmem!”

ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ’NÜN C GRUBU’NDA OYNADIĞI MAÇLAR VE FİKSTÜRÜ

Çelikelliler Spor Kulübü’nün bugüne dek yaptığı 6 maçta aldıkları 3 galibiyet ile 3 mağlubiyetin skorları ve fikstürü şöyle:

Eskişehir Gelişim Spor Kulübü: 90
Çelikelliler Spor Kulübü: 95

Çelikelliler Spor Kulübü: 54
Ünsped Spor ve Kültür Kulübü: 73 

Çelikelliler Spor Kulübü: 66
İTÜ: 62

TÜSAŞ Spor Kulübü: 80
Çelikelliler Spor Kulübü: 46

Çelikelliler Spor Kulübü: 56
Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü: 75

İKİNCİ YARI MAÇLARI 

Çelikelliler Spor Kulübü: 68
Eskişehir Gelişim Spor Kulübü: 56

Ünsped Spor ve Kültür Kulübü: 
Çelikelliler Spor Kulübü: 

Çelikelliler Spor Kulübü: 
İTÜ:

Çelikelliler Spor Kulübü: 
TÜSAŞ Spor Kulübü:

Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü:
Çelikelliler Spor Kulübü: 

ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ OYUNCULARI

Ali Apaydın, Emre Can Yüksel, Eray Medetoğlu, İstemi Kümük, Laçin Köktürk, Mertay Ersoy, Oğuzhan Bayrak, Orhan Hamit Girgin, Rıdvan Atayan, Rıza Gökdeniz Cengiz, Şükrü Yapıcı ve Taha Deniz Kara.

6 TAKIM FİNAL GRUBU’NA ÇIKACAK

Fikstürde 33 takım 6 gruba ayrılıyor. Statüye göre her gruptan ilk 4 takım yükselecek, iki play off turundan sonra 6 takım Final Grubu’na çıkacak. Final Grubu’nda her takım turnuva için belirlenecek ilde birbirleriyle 2’şer kez karşılaşacak.

HABER: ORHAN AKYÜZ

Zonguldak Spor Haberleri