Çelikelliler Spor Kulübü Haberleri

Çelikelliler Spor Kulübü haberleri ve güncel Çelikelliler Spor Kulübü gelişmeleri, Çelikelliler Spor Kulübü ile ilgili tüm video, Çelikelliler Spor Kulübü fotoğrafları ve Çelikelliler Spor Kulübü haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


SPOR

13 sayı farkla yenilmesine rağmen play-off maçları yapacak.

SPOR

Çelikelliler Spor Kulübü, play-off oynamaya hak kazandığı ligde 577 sayıya ulaştı.

ZONGULDAK

Bugün Çelikelliler ile İstanbul Teknik Üniversitesi’nin karşı karşıya geldiği müsabakanın her iki yarısı da ambulans ve polis eksikliği nedeniyle geç...

SPOR

Çelikelliler Spor Kulübü, sahasında İTÜ’yü 73-71 yenerek bir üst tura çıkmayı garantileyip play-off oynamaya hak kazandı.

SPOR

Sarı lacivertli ekip Çelikelliler Spor Kulübü, sahasında İTÜ’yü 73-71 yenerek bir üst tura çıkmayı garantileyip play-off oynamaya hak kazandı.

SPOR

Çelikelliler, İtü Maçını Kazanırsa Play-Off Oynamaya Hak Kazanacak.

SPOR

Çelikelliler Spor Kulübü, Ünsped Spor ve Kültür Kulübü’nden rövanşı almaya kilitlendi.

SPOR

Çelikelliler Spor Kulübü, Eskişehir Gelişim Spor Kulübü’nü 68-56 yenerek ligin ilk yarısında deplasmanda olduğu gibi sahasında da rakibine geçit vermedi.

SPOR

Çelikelliler Spor Kulübü, Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü’ne ligin ilk yarısının son maçında 19 sayı farkla yenildi.

ZONGULDAK

Çelikelliler Spor Kulübü, Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü maçında taraftarın desteğini istiyor.

ZONGULDAK

Çelikelliler Spor Kulübü, TUSAŞ Spor Kulübü ile yarın başkent deplasmanında yapacağı maça kilitlendi.

SPOR

Çelikelliler Spor Kulübü, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nin ilk maçında deplasmanda Eskişehir Gelişim Spor Kulübü’nü yenerek şampiyonlukta iddialı olduklarını gösterdiler.