Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Emre Karaarslan, mevcut Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve diğer başkan aday adaylarının aksine "Erdemir'in Endüstri Bölgesi olmalı" dedi.

Zonguldak ve Düzce; İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı kara listede! Zonguldak ve Düzce; İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı kara listede!

"ERDEMİR, ÖZEL ENDÜSTRİ BÖLGESİ OLSUN"

Erdemir'in Özel Endüstri Bölgesi olması yönündeki görüşlerini de açıklayan Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Emre Karaarslan, "Erdemir, Özel Endüstri Bölgesi olsun. Belki de bunu söyleyen tek bizizdir. Sebep; Biz sanayi dünyasını biliyoruz. Özel Endüstri bölgesi gibi yaşıyor zaten Erdemir... Resmi olarak değil ama davranışlarıyla Özel Endüstri Bölgesi... Kavga etmemizin bir anlamı yok. Şehir bizim, memleket bizim. Erdemir ile ortak bir paydalarda buluştuğumuz sürece her projeye varız. Erdemir'in de çıkarına halkımızın da menfaatine olacak ortak paydada buluşulur" dedi.

POSBIYIK VE TÜM ADAYLAR KARŞI!

Öte yandan aylardır gündemde olan "Erdemir'in Özel Endüstri Bölgesi olması" yönündeki talebe Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık başta olmak üzere tüm aday adayları karşı çıktığını söyledi.