İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)ile ittifak yapıp yapmayacakları konusunda değindi.

İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay, “Geldiğimi nokta da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e İyi Parti genel merkezinde kurmaylarıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretin amacı maksatı yol birlikteliği ittifaktan değil de iş birliği adı altında bir yol haritası çizmek için yapılan ziyaretti”dedi.

Gülay açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Öncelikle sayın genel başkanımız  Merak Akşenerin, kendi partimiz kendi bayrağımız altında 82 il ve ilçelerde kendi aday adaylarımızla yola çıkacağımızı dediğinde genel idare kurulundan çıkan bir karardır. Genel Başkanımız bu kararı direterek söylemedi ve boşluklar bıraktı. Geldiğimi nokta da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e İyi Parti genel merkezinde kurmaylarıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretin amacı maksatı yol birlikteliği ittifaktan değil de iş birliği adı altında bir yol haritası çizmek için yapılan ziyaretti. Şuana kadar bizlere ne genel merkezinden nede teşkilat başkanımızdan genel başkanımızın almış olduğu karar iletilmedi. ziyaretler siyasi partilerde nezakettir. Bunlar olması gereken. Yapılan ziyaretler ülkemiz ve milletimiz adına menfaatini gözetecek ziyaretlerdir. Bunun için yapılması gereken iş birliği varsa Cumhuriyet Halk Partisinin genel başkanı yeni bir genel başkan bu ziyaretleri yapması gayet normaldir. Yapılması gerekiyorsa iş birliği partimizin kurmayları değerlendirecektir. Bizleri de genel merkeze davet edip il başkanlarını bizlerle görüş beyan edeceğini düşünüyorum. Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ’da genel Balkan’ımızı telefonla arayarak bir ziyaret gerçekleştireceği gündeme düştü. Bununla ilgili de Ümit Özdağ partimizin kurucularından genel başkanımızın yol arkadaşıdır. Kendisi de kızgınlıkla bir takım parti kurmuştur. Buna da saygı duymak bizlere düşüyor. Gerekirse genel başkanımız Özgür Özel ve Ümit Özdağ ile bir birliktelik sağlayabilir ya da sağlayamaz”dedi.

Emre Can Bayram 

Kararını vermeyen Türkiye Futbol Federasyonuna şiirle seslendi! Kararını vermeyen Türkiye Futbol Federasyonuna şiirle seslendi!

IMG_1653