Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, bugün belediye meclis, il genel meclis, Karaman, Elvanpazarcık, Beycuma belde belediye meclis üyesi adaylarının listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. Zaimoğlu'nun liderliğindeki bu hareket, Zonguldak'ta seçim heyecanını iyice artırdı.

Başkan Zaimoğlu, il genel meclisi, belediye meclisi ve belde belediyeleri için aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ederek, seçim sürecinde önemli bir adım attı. Partisinin güçlü bir kadro ile Zonguldak'a hizmet etmeyi hedeflediğini belirten Zaimoğlu, listelerin teslimi sonrasında seçime bir adım daha yaklaştıklarını ifade etti.

Başkan Zaimoğlu, listenin içeriği hakkında detaylı bir açıklama yaparak, partisinin adaylarını saat 17:00'de basınla paylaşacaklarını söyledi. Zonguldaklılar, merakla beklenen aday listesinin içeriğini ve partisinin stratejisini öğrenmek için bu açıklamayı bekliyor.

‘Eşimden, çocuğumdan, işimden feragat ettim’ ‘Eşimden, çocuğumdan, işimden feragat ettim’

Zonguldak'ın merkez ilçesindeki CHP heyecanı, seçim mücadelesine resmen start verildiğini gösteriyor. Başkan Zaimoğlu'nun liderliğindeki bu dinamik kadro, Zonguldak'a hayırlı olacak bir seçim dönemi vaat ediyor. Gözler, CHP'nin açıklayacağı aday listesinde ve stratejisinde...

Emre Can Bayram

Zonguldak Haberleri