Hava City tarafından yapılan meteorolojik değerlendirmeye göre, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Zonguldak başta olmak üzere Karadeniz bölgesinde kıyılarda güçlü kar yağışları bekleniyor. Kıyı bölgelerinde alınacak önlemlere dikkat çekilen uyarıda, beklenen kar yağışının etkisi altına gireceği tarih belirtilerek halkın dikkatli olması istendi.

İstanbul'da da kıyı kesimlerinde kar yağışı beklendiği, bu yağışın Karadeniz üzerinden etkili olabileceği ifade edildi. Hava City, hafta sonu için güçlü kar yağışı ihtimaline vurgu yaparak, yağışın şiddetini takip ettiklerini ve İstanbul'un kendi yağışını Karadeniz üzerinden üretebileceğine inandıklarını belirtti. Model çıktılarında daha net görülebilecek olan durumun, hafta sonunda Karadeniz kıyılarında etkili bir kar yağışını getireceği öngörüsünde bulundu.

Mecliste yeniden su tartışması! Mecliste yeniden su tartışması!

Hava City'nin yaptığı paylaşıma göre, "İzlemeye devam edin efenim..." denilerek, halkın gelişmeleri takip etmesi ve gerekli önlemleri alması gerektiği vurgulandı.

HABER MERKEZİ