Gökçebey ilçesinde Yenimahalle’den Muhtar Adayı olan Hüseyin Poyraz(62) projelerini açıkladı.

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde yaşayan evli ve 3 çocuk babası emekli Hüseyin Poyraz(62) Yenimahalle'den muhtar adayı oldu.

Muhtar Adayı Poyraz Yenimahalle’de  yapacağı projeleri İmza Gazetesine açıkladı. Poyraz, şadırvan olmadığı için cenazelerde sorun yaşandığını ilk icrahatinin şadırvan yaptırmak olacağına dikkat çekti. 

Hüseyin Poyraz, “Mahallemizin teveccühü ile muhtar adayı oldum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Mahallemizde bir çok sorun var. Bende bu sorunların çözümü için aday oldum. Mahalleme hizmet etmek için bu yola çıktım. Öncelikle hedefim mahallemize bir şadırvan kazandırmak. Çünkü cenazeler olduğunda insanlarımız mağdur oluyor. İnşallah göreve geldiğim de belediyemizle koordineli şekilde çalışarak bu eksikliği gidermek istiyorum. Ardından da çocuk parkı ve altyapı eksikleri için çalışmalar yapmak istiyorum”dedi.

‘MAHALLEMİZ ÖRNEK BİR MAHALLE OLACAK’

Zonguldak'ta Ereğli-Çaycuma yarışıyor! İşte ankette son durum... Zonguldak'ta Ereğli-Çaycuma yarışıyor! İşte ankette son durum...

Yenimahalle’nin örnek bir mahalle olacağı ifade eden Poyraz, “Mahallemiz yapacağımız güzel projelerle örnek bir mahalle olacak. Azalarımızla birlikte yorulmadan kar, kış demeden mahallemiz için çalışacağız. Yeter ki mahalle halkımız bizler güvensinler. İnşallah göreve geldiğimiz de yaptığımız hizmetlerle mahalle halkımız da bizlere verdiği desteklerden pişman olmayacak. Gökçebey zaten parlayan bir yıldız. Bizlerde bu yıldızın bir parçası olacağız. Yapacağımız hizmetler için Yeni Mahalle halkının desteklerini bekliyorum”dedi.

Emre Can Bayram-Aytaç Öztürk