Zonguldak Kömürspor'un tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu, bugün yapılan olağan üstü kongresinde M.Salih Demir’den başka aday çıkmaması sonrasında sosyal medyadan tepki gösterdi. 

Zeki Beybeyoğlu, “Demir ailesine sosyal medyada laf diyen beyinsizler ben bu ailenin avukati değilim ama 30 yıldır beraberiz abi kardeşiz yok Zonguldakspor'a el koymuşlar yok bırakmıyorlarmış 30 gündür takım boşta. Kimse oralı olmadı sahip çıksaydınız ya! Alsaydınız takımı niye almadınız? 30 gündür tüm şehir 3 maymunu oynuyordunuz” dedi.

Alaplı'da düzenlenen futbol yarışmasının galibi belli oldu! Alaplı'da düzenlenen futbol yarışmasının galibi belli oldu!

Beybeoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Demir ailesine sosyal medyada laf diyen beyinsizler ben bu ailenin avukati değilim ama 30 yıldır beraberiz abi kardeşiz yok Zonguldakspor'a el koymuşlar yok bırakmıyorlarmış 30 gündür takım boşta. Kimse oralı olmadı sahip çıksaydınız ya! Alsaydınız takımı niye almadınız? 30 gündür tüm şehir 3 maymunu oynuyordunuz. Bugün takıma tekrar başkan olan Salih Demir abime, başkanıma, yönetim kuruluna, a.ş başkanım Hakan Hürfikir abime başarılar diliyorum. Bu şehir Demir ailesine çok şey borçlu. Bu takım borçları yüzünden kapısına kilit vurulmak üzere iken bu takımı amatörden alıp ikinci lige çıkardılar. Biz çok bile başarılı sezonlar geçirdik. Ulan ne büyük şehirler, aynı ligdeki sanayi şehirleri, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Eskişehir nerde birde madalyonun öbür tarafı var. Demir ailesi başka para babaları gibi yatırımlarını başka şehirlere yapmadı. Bu şehire 2 avm bir otel kazandırdı ocaklarında ve avmlerde otelde toplamda 5000 kişiye çarp 3 ile 15.000 kişi ekmek yiyor. Ben şahsım olarak başta Erdoğan demir abime, Demir ailesine çok teşekkür ediyorum sonuna kadar sizinleyim.''