TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 38.haftasında Zonguldak Kömürspor, Kırklarelispor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Müsabaka saat 15:00'da Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda Murat Kasap'ın ilk düdüğüyle başlayacak.

Zonguldak Kömürspor yönetimi, gözünü kulağını TFF'ye çevirirken, teknik direktör Barış Şeref de takımını tam kadro bir şekilde Kırklarelispor karşılaşmasına hazırladı.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, başarı dolu bir dönemi taçlandırdı! Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, başarı dolu bir dönemi taçlandırdı!

Puan tablosunda ne kadar formalite maçı gibi görünse de Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor'un ceza alma ihtimali Kırmızı Lacivertliler için bu karşılaşmanın önemini oldukça arttırıyor.

Zonguldak Kömürspor, bugün Kırklarelispor karşılaşmasını tamamladıktan sonra gözünü kulağını İstanbul'a çevirecek.

Kırmızı Lacivertli camia, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nin Ankaraspor-Nazilli Belediyespor müsabakası hakkında alacağı kararı bekleyecek.

ÇEVİK YOK
Serik'te yaşanan olaylar sonrasında 2 maç ceza alan Zonguldak Kömürspor Takım Kaptanı Hakan Çevik, Kırklarelispor deplasmanında forma giyemeyecek.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMAYACAK
Zonguldak Kömürspor'un küme düşmesi kesinleşmesine rağmen, İstanbul ve Zonguldak'tan Kırklareli'ne yola çıkan Kırmızı Lacivertli taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmayacak.

Sabahın ilk ışıklarında yola koyulan Ultras Elmas ve Gurbetçi Elmaslar taraftar grubu, bugün saat 15:00'da başlayacak olan karşılaşmada tribündeki yerini alacak.

CANLI YAYINLANACAK MI?
TFF 2.Lig Beyaz Grup'tan 2, TFF 2.Lig Kırmızı Grup'tan 5 maç yayınlayacak olan Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz hafta 19'a kadar çıkarttığı canlı yayınlanacak maç sayısını bu hafta 7'ye kadar düşürdü.

7'ye kadar düşen canlı yayınlanacak maç listesinde TFF 2.Lig Beyaz Grup'tan sadece Bursaspor-Vanspor FK ile Serik Belediyespor-Esenler Erokspor karşılaşmasına yer verilirken, Zonguldak Kömürspor-Kırklarelispor karşılaşması listeye alınmadı.

HABER: Emre Sezer