Kırklarelispor Haberleri

kırklarelispor haberleri ve güncel kırklarelispor gelişmeleri, kırklarelispor ile ilgili tüm video, kırklarelispor fotoğrafları ve kırklarelispor haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


SPOR

Zonguldak Kömürspor, ligin son maçında Kırklareli’yi deplasmanda mağlup ederek puanını 38'e yükseltti. Şimdi ne olacak?

SPOR

Zonguldak Kömürspor, Kırklarelispor deplasmanında ilk yarıyı önde kapattı.

SPOR

Zonguldak Kömürspor futbolcuları, Kırklarelispor deplasmanında maçın ilk düdüğünün ardından topa dokunmayarak TFF'yi protesto etti.

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 38.haftasında oynanacak olan Kırklarelispor-Zonguldak Kömürspor maçının ilk 11'leri belli oldu.

SPOR

Zonguldak Kömürspor, ligin son maçında Kırklarelispor deplasmanına konuk oluyor..

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 38.haftasında oynanacak olan Kırklarelispor-Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında, Kırmızı Lacivertli taraftarlar küme düşmesi kesinleşmesine rağmen takımlarını yalnız bırakmayacak.

SPOR

Zonguldak Kömürspor'da hedef Kırklarelispor deplasmandan galibiyetle dönüp gözünü ve kulağını TFF'dan gelecek habere çevirmek.

SPOR

Zonguldak Kömürspor, hafta sonu TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta oynanacak olan son lig maçları öncesinde TFF'den olumlu haber bekliyor.

SPOR

Zonguldak Kömürspor - Kırklarelispor maçında ortalık karıştı. İşte detaylar...

SPOR

Zonguldak Kömürspor, Kırklarelispor karşısında 85.dakikada Serhat Ahmetoğlu’nun golüyle skoru 1-1’e getirdi ve mücadeleden 1 puanla ayrıldı.

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup 18.haftasında Zonguldak Kömürspor ile Kırklarelispor'un Kemal Köksal Stadyumu'nda karşı karşıya geleceği mücadelede ilk 11'ler belli oldu.

SPOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor bugün saat 14:00'da kendi evinde Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek.