Edinilen bilgilere göre, kaza Gökçebey ilçesine bağlı Yenice yol ayrımı mevkisinde meydana geldi. S.A. (65) idaresindeki 67 NY 808 plakalı Volkswagen marka minibüs ile A.A. (76) yönetimindeki 06 HB 239 plakalı Fiat marka otomobil çarpıştı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada, otomobil sürücüsü A.A. ile otomobilde bulunan A.U. ve E.Ö. yaralandı. Yaralılara olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahale yapıldıktan sonra Gökçebey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, minibüs ile otomobilin çarpıştığı anın net bir şekilde görülebiliyor. Kazanın şiddeti ve ardından gelen yaralanmalar, güvenlik kamerası görüntülerinde detaylı bir şekilde kaydedildi.

Kaza sonrasında, güvenlik kamerası görüntülerinin trafik kazalarının nedenleri üzerine yapılan incelemelerde kullanılması bekleniyor. Yetkililer, kaza anının kameralara yansımasıyla birlikte olayın detaylı bir şekilde değerlendirileceğini ifade etti.

Ereğli’de intihar! Ekipler sevk edildi Ereğli’de intihar! Ekipler sevk edildi

İHA