Güneşi gören oraya koştu! Güneşi gören oraya koştu!

Zonguldak'ta siyasi kulisler, AK Parti Ziyaret, iş adamı Ali Uzun'un ev sahipliğinde gerçekleşti ve bu buluşmanın ardından sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, kentteki siyasi atmosferi iyice kızıştırdı.

Özellikle Ali Uzun'un yeğeni olan Zonguldak Belediyesi eski meclis üyesi Murat Uzun'un, Ömer Selim Alan'ın yapmış olduğu bazı işlere karşı gösterdiği tepki sonrasında belediye meclis üyeliğinden istifa etmesi, siyasi arenada büyük yankı uyandırmıştı. Bu istifanın ardından Ali Uzun ile Ömer Selim Alan'ın telefonda restleştikleri iddiaları konuşulmuştu.
Bugün gerçekleşen Ankara ziyaretinin ardından, Ali Uzun ile Ömer Selim Alan'ın yan yana gelmesi, "Ne konuştular? Ne anlaşma yaptılar?" sorularını beraberinde getirdi. İki taraf arasındaki ilişkinin ne yönde ilerleyeceği ise merak konusu oldu.
Bugünkü buluşmanın ardından Ali Uzun, yapılan sosyal medya paylaşımları üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere ise İmza Gazetesi’ne yapmış olduğu açıklamada söylenilen kötü sözlerin sahiplerine ait olduğunu fotoğrafların, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'a destek anlamına gelmediğini ifade etti. Uzun; "Selim Alan, Ankara'ya geldiğinde hastanenin yanındaki otelde kalıyor. Her zaman ziyarete geliyor. Ziyarete gelenlerle her zaman çektiriyorum. Tahsin Erdem’de gelse onunla da fotoğraf çektirim.  Tüm partilerin adayları da tam belli değil. Günü geldiğinde bakarız, konuşuruz" dedi.
Siyasi kulisler, Murat Uzun'un amcası Ali Uzun'a hakaret ettiği iddiası ve bu iddiaların neticesinde Murat Uzun istifa etmesi sonrasında Murat Uzun’un 31 Mart 2024 seçimlerindeki duruşunu merak ediyor. 
Öte yandan, Ali Uzun'un açıklamalarıyla birlikte Zonguldak'ta siyasi gerginliklerin daha fazla tırmanıp tırmanmayacağı büyük bir soru işareti olarak kalmaya devam ediyor.

HABER MERKEZİ