AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Milliyetçi Hareket Partisini ziyareti etti.

Başkan Dural'dan Başkan Dökmeci'ye hayırlı olsun ziyareti... Başkan Dural'dan Başkan Dökmeci'ye hayırlı olsun ziyareti...

Ziyarette, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çağatay İpekçi ve partililer hazır bulundu.

Öztürk; ‘Zonguldak’ı laik olduğu yere getireceğiz’

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Sevgili başkanım bana soru sormuştu Milliyetçi Hareket Partisinin 8 bin 900 oyu var. Kaçına alırız demişti. Dedim ki yüzde doksan beşini alırız. Yüzde yüz desek yalan olur. İnşallah yüzde yüzünü alacağız. Çünkü bizim liderimizin sözü bizim için emirdir. Her birimiz onun evladıyız, neferiyiz. Allah bizi yanıltmayacak. Can siper şekilde çalışacağız. Balkan’ımızı güçlenerek yeniden Zonguldak’ın başına getireceğiz. Zonguldak’ın gerçek anlamda ihtiyaçları var. Ancak biz bu ihtiyaçları cumhur ittifakı ile çözeceğiz. Cumhur ittifakı olmadan ben Zonguldak’a yatırım geleceğine inanmıyorum. Zonguldak’ı laik olduğu yerlere getireceğiz”dedi.

Alan; ‘Rekor oyla Zonguldak’ı kazanacağız’

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Zonguldak’ta Cumhur ittifakının adayı olarak ismimiz açıklandı. Hemen ertesi gün kolları sıvayarak iki Mustafa Başkanı yanımıza alıp projeleri konuşmaya başladık. Ondan sonra dün akşam itibariyle Zonguldak’a geldik. Bugünde Milliyetçi Hareket Partisinin İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığını ziyaret ederek bismillah diyoruz. Rekor oy olarak Zonguldak’ı cumhur ittifakı olarak kazanacağız. Biz burayı evimiz gibi gördük. Kendimizi misafirsiniz hissetmiyoruz. Bir gün bile bize durmak haram. Rabbim bize zafer nasip etsin”şeklinde konuştu.

Avcı; ‘İşimizin kolay olduğunu düşünüyoruz’

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, işlerinin kolay olduğunu söyleyerek, “Cumhur ittifakımızın değerli ortakları hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. İyi ki varsınız. Yakın geçmiş tarihte küresel krizleri beraber atlattık. Bilgi Lider Devlet Bahçeyle kurmuş oldukları birlikteliği Zonguldak’ta da devam ettireceğiz.  Ömer Selim Alan’la vaat ettiklerimiz vardı. Bunların çoğunu yaptık. Çağ açıp çağ kapatacak ilimizde projeler yaptık. Şehirde stadyum büyüklüğünde alan açtık. İşimizin kolay olduğunu düşünüyoruz. Sağına soluna bakmayan ittifak ortağımız var. Biz inşallah 31 Mart seçimlerinde bu bayrağı kucaklayacağız”diye konuştu. 

Çağlayan; Birliğin gücüyle hizmet etmek istiyoruz’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Zonguldak’ta projelerde gecikmeyeceğiz. Bu memlekete hayır gelecekse cumhur ittifakı ile gelecek. Bu millet milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gereğini yaptı. Diğerlerinde parlementoda da yasa çıkarma güçleri var mı? Aynı insanları belediye bir kürek harç dökme imkanı yok. İktidar kim cumhur ittifakı. Bize uyku haram. Ufak tefek aksaklıklar olacak. Hedefimiz belli. Birliğin gücüyle biz buraya hizmet etmek istiyoruz. Yolumu mübarek olsun. Allah ayağımıza taş değdirmesin”dedi.

Emre Can Bayram

I M G 5821