Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Bürosu Amirliği ekiplerince, Cumhurbaşkanına hakaret eden dolandırıcı 1 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Zonguldak maden şehidi Şenol Zurnalı dualarla son yolculuğuna uğurladı! Zonguldak maden şehidi Şenol Zurnalı dualarla son yolculuğuna uğurladı!

ssssss

Zonguldak Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:

‘’Dolandırıcılık Bürosu Amirliğimizce yapılan operasyonda yakalanması mümkün olmayan ve söz konusu dolandırıcılık şebekesinin lideri olarak hareket eden, ayrıca dolandırıcılık, Cumhurbaşkanına hakaret, şantaj vb. suçlardan 39 ayrı dosyadan daha aranması olan M. G. (22) isimli şahsın, Dolandırıcılık Bürosu ekibimizin sürdürmüş olduğu araştırma ve teknik takip sonucu Samsun’un Çarşamba ilçesinde olduğu tespit edilmiştir.

Şüpheli M. G. (22), Samsun iline gönderilen ekibimizce 27.04.2023 günü yakalanarak ilimize getirilmiş, 28.04.2023 günü çıkarıldığı mahkemece de tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Vatandaşlarımızı mağdur eden dolandırıcılara karşı yürütmüş olduğumuz operasyonel çalışmalara ve vatandaşlarımızı bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız bir şekilde devam edilecektir.