Zonguldak, Türkiye genelinde emekli nüfusunun en yoğun olduğu şehir olarak öne çıkıyor ve 173 bin 200 emekliye ev sahipliği yapıyor. Bu durum, emeklilerin promosyon alacakları bankayı seçerken titiz davranmalarına neden oluyor.

Zonguldak'ta En Yüksek Promosyon Hangi Bankada?

Zonguldak'ta yaşayan emekliler, bankaların emekli müşterilere sunacakları promosyon miktarlarını merak ediyor. Bankalar, SGK sözleşmesi gereği emekli müşterilerine maaşlarına göre belirlenen promosyon ücreti ödüyor. Şu anda en yüksek promosyon tutarı 15 bin liraya kadar ulaşıyor.

Bankaların Güncellediği Promosyon Miktarları

QNB Finansbank: QNB Finansbank, 31 Ocak tarihine kadar geçerli olan kampanyası kapsamında emeklilere 8 bin Türk Lirasına kadar nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yılda bin 200 lira indirim ile toplamda 9 bin 200 Türk Lirasına kadar varan emeklilik promosyonu sunuyor.

Akademisyenden Tahsin Erdem’e büyük tepki! Akademisyenden Tahsin Erdem’e büyük tepki!

Yapı Kredi: Yapı Kredi, 1 Eylül 2023-31 Ocak 2024 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca bankadan alma taahhüdü veren müşterilere 9 bin liraya kadar nakit promosyon sağlayacak.

Türkiye Finans: 9 Aralık 2023-31 Ocak 2024 tarihleri arasında maaşlarını bankasına yatıran emekli müşterilere 12 bin 500 liraya kadar nakit promosyon ve emekli yakınlarını getiren müşterilere ek 2 bin 500 Türk Lirasına kadar nakit ödül sunuyor. Toplamda 15 bin liraya kadar varan nakit promosyon imkanı sağlıyor.

Garanti: Emekli maaşını Garanti Bankası'ndan alanlar, 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında 7 bin 500 liraya kadar nakit promosyon ve kredi kartı harcamalarına ek bin lira bonus imkanından faydalanabiliyor.

ING: ING Türkiye'ye emekli maaşını taşıyanlar, 10 Ocak 2024-31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile maaş tutarına göre 10 bin liraya kadar ek koşulsuz nakit promosyon ve ek 5 bin Türk Lirasına kadar otomatik fatura talimatlarına bağlı promosyon kazanabilirler.

Akbank: SSK, BAĞ-KUR veya Emekli Sandığı emekli maaşını 1-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Akbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını bankadan alma taahhüdü veren emekliler, 10 bin liraya kadar promosyondan faydalanabilirler.

Zonguldak'ta yaşayan emekliler, bu rekabet avantajını kullanarak en avantajlı promosyonu sunan bankayı seçme şansına sahiptir. Bankaların sunduğu detayları inceleyerek, en uygun seçeneği değerlendirmeleri bekleniyor.

Aybüke Ünal