KARABÜK

Gazeteciye "Bir numaralı FETÖ’cüsün. Seni tanıyorum." suçlaması

Karabük'te son 10 günde 6 ayrı evden hırsızlık yapan ve 17 yıl hapis cezası bulunan bir şüpheli yakalandı. Şüpheli, adliyeye çıkartılırken kendisini görüntüleyen gazeteciye suçu atarak skandal bir açıklama yaptı.

Abone Ol

Karabük Emniyet Müdürlüğü, kentte artan hırsızlık olaylarına karşı operasyon başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, son 10 günde 6 ayrı evden hırsızlık yaptığı belirlenen M.K. isimli şahıs gözaltına alındı. Şahsın uyuşturucu suçundan 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 2 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ortaya çıktı.

Şahsın üzerinde ve evinde yapılan aramada, çeşitli eşyalar, bıçak, biber gazı, levye gibi suç unsurları ele geçirildi. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

29 ayrı suçtan sabıka kaydı bulunan şüpheli, adliyeye getirilirken kendisini görüntüleyen gazeteciye ilginç bir tepki gösterdi. Gazetecinin ‘Neden yaptın?’ sorusuna “İşiniz gücünüz iftira ve dolandırıcılık. Bir numaralı FETÖ’cüsün. Seni tanıyorum. Bana sen yaptırdın bunu” diye cevap verdi. Şüphelinin bu sözleri, hem gazeteciyi hem de çevredekileri şaşırttı.

HABER MERKEZİ