BAZI İŞ YERLERİNE İDARİ YAPTIRIM YAPILMAK ÜZERE TUTANAKLAR TUTULDU

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürü Cemalettin Çataklı idaresinde 30 kişiden oluşan Gıda Şube Müdürlüğü ekipleri, 21 Ağustos Pazartesi günü başladıkları ve 3 hafta devam edecek emeğin başkenti kömür kent Zonguldak’ın genelinde toplu tüketim yerlerinde personel hijyen belgeleri, ürünlerin son kullanma tarihleri, depolama ve muhafaza koşulları ile genel hijyen yönünden kontrollerini hummalı olarak ivedilikle aralıksız sürdürüyorlar.

Göz Açtırmıyorlar, 100 İş Yeri Denetlendi -1

100 İŞ YERİ DENETLENDİ

Toplu tüketim yerlerine yönelik 3 günde 100 civarında denetim yapılan bazı iş yerlerine uyarılarda bulunulduğu, uygunsuz durum tespit edilenlere de idari yaptırım kararı uygulamak üzere tutanaklar tutulduğu öğrenildi.

Göz Açtırmıyorlar, 100 İş Yeri Denetlendi  (2)

‘’HEDEFİMİZ, VATANDAŞLARIN SAĞLIKLI VE GÜVENLİ GIDAYA ULAŞMALARINI SAĞLAMAK’’

Müdür Çataklı, yaptığı açıklamada, ‘’Vatandaşların ‘sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmalarını sağlamak hedefiyle’ yoğun bir şekilde yapılan risk esaslı denetim ve kontrollere ilaveten sayın bakanımızın talimatlarıyla 3 hafta sürecek 81 ilimizde eş zamanlı denetimlere başlamış bulunmaktayız. Özellikle iklim koşullarının olumsuz seyretmesi sebebiyle oluşabilen gıda kaynaklı salgın ya da vaka olayları ile karşılaşmamak birinci hedefimizdir’’ dedi.

Müdür Çataklı, denetimlerin bu gün de (24 Temmuz Perşembe) Gökçebey ilçesinde yapıldığını kaydetti.

Tüketicilere kötü haber! Yolda geliyor Tüketicilere kötü haber! Yolda geliyor

Göz Açtırmıyorlar, 100 İş Yeri Denetlendi  (3)

HABER: ORHAN AKYÜZ