Akaryakıt Haberleri

Akaryakıt haberleri ve güncel Akaryakıt gelişmeleri, Akaryakıt ile ilgili tüm video, Akaryakıt fotoğrafları ve Akaryakıt haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Akaryakıta büyük zam geliyor! Saat verildi... Vatandaşlar benzinliğe koşuyor...

ZONGULDAK

Zonguldak'ta akaryakıt fiyatlarındaki belirsizlik ve ardı ardına gelen zamlar, araç sahiplerini olumsuz etkiliyor.

ZONGULDAK

Uluslararası petrol piyasasındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişiklik, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına bir kez daha zam getiriyor.

ZONGULDAK

Motorin fiyatları için 9 günde üçüncü zam yapılacak.İşte detaylar...

EKONOMİ

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren bir zam haberi daha geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta otomobil sürücülerini etkileyen bir gelişme yaşandı.

EKONOMİ

Güncel akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından merak ediliyordu. Gelen son dakika bilgisine göre akaryakıt litre fiyatları bu gece yarısı değişecek.

ZONGULDAK

Akaryakıtta gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam yapılması bekleniyor.

EKONOMİ

TÜİK, aralık ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklamasıyla akaryakıt ve içkiye gelecek özel tüketim vergisi (ÖTV) zammı da netleşti.

EKONOMİ

Enflasyon verilerinin ardından, alkol ve akaryakıta gelecek ÖTV zammı belli oldu. Alkollü içki ve akaryakıtta ÖTV tutarı yüzde 25,6 artacak.

ZONGULDAK

Yılın ilk günlerinde petrol fiyatları, döviz kuru ve vergi artışlarının etkisiyle akaryakıt fiyatlarında önemli bir değişiklik beklenirken vatandaşlar benzin istasyonlarına...

EKONOMİ

Yılın ilk günlerinde petrol fiyatları, döviz kuru ve vergi artışlarının etkisiyle akaryakıt fiyatlarında önemli bir değişiklik yaşanacak.