Boğulma Haberleri

boğulma haberleri ve güncel boğulma gelişmeleri, boğulma ile ilgili tüm video, boğulma fotoğrafları ve boğulma haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Bartın'da denizde kaybolan Çaycumalı Muhammet Emin Çapkın arama çalışması devam ediyor. 20 yaşındaki gencin Çaycuma Kışla Köyünden olduğu öğrenildi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesindeki denizde yüzerken kalbi duran 17 yaşındaki Halit Çoban, kalp masajiyla hayata tutundu.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Cide ilçesinde Loç Vadisi’ndeki Devrekani Çayı’na serinlemek için giren kişi kayboldu. Kaybolan kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde oğlu ile birlikte denize girdikten sonra boğulma tehlikesi geçiren baba, 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

GENEL

Ülke genelinde 1 Haziran-15 Temmuz döneminde, serinlemek için deniz, göl, gölet ve sulama kanallarına giren ya da kazalar sonucu su...

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çırpınarak boğulma tehlikesi geçiren gencin durumu ağır olduğu belirtildi. Boğulma vakalarının her geçen gün arttığı ifade edildi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde dereye girip serinlemek isteyen 27 yaşındaki gencin cansız bedenine ulaşıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Devrek İlçesi Eğerci mevkisinde 2 kişi girdikleri ırmakta boğulma tehlikesi geçirdi. 1 kişi kurtarılırken 1 kişi ise kayıp olduğu...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta orta Kapuzda bir kişi boğulma tehlikesi geçirdi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Kapuz Plajı’nda bir kişi boğulma tehlikesi geçirdi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde boğularak hayatını kaybeden tır şoförü toprağa verildi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde serinlemek için denize göre Emrullah Özmen, boğularak hayatını kaybetti.