2019 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Ömer Selim Alan kazanınca Deniz Yavuzyılmaz’ın küsüp gittiğini gördünüz mü? Doğrularıyla, hatalarıyla daha hırslı birşekilde sonraki seçime hazırlandı.

Ancak, 2024 yılına geldiğimizde AK Parti’nin Zonguldak teşkilatı, kaybedilen seçimlerin ardından kendilerinden destek isteyen bölge halkına resmen sırtını dönmüş durumda.

Zonguldak’ın birçok ilçesinden birinci çıktınız, bu bölgenin insanları CHP’ye değil, size 1 milletvekili fazla kazandırdı fakat siz bugün size en çok ihtiyaç duyulan anda “Görmedim, duymadım ve bilmiyorum” oynuyorsunuz.

Ne bir paylaşım, ne bir açıklama, hiçbir şey yok. KOCAMAN 0.

AK Parti'nin 2.Sıra Milletvekili Saffet Bozkurt'un mesleği avukat, Zonguldak'ın haklı davasında en çok ihtiyaç duyacağı isimlerden bir tanesi mesela.

Ancak ben burada ufak bir bölümü Muammer Avcı’ya ayırmak istiyorum;

AK Parti İl Başkanlığı döneminde büyük bir sevgi ve saygı duyulan isimlerden bir tanesiydin.

Bu saygı ve sevgi sana başvuru yapmamana rağmen 1.Sıradan Milletvekili olma fırsatını verdi.

Seni o konuma layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve sana bu sevgi selini gösteren Zonguldak halkına layık olduğunu düşünüyor musun? Bence biraz düşünmelisin.

Geçmişte yürüttüğün görevlerde kazandığın bütün itibarını Milletvekili olarak devam ettiğin süreçte kaybetmek üzeresin.

Evet sayın vekiller,

Halka küskünlük olmaz, halka diş gösterilmez. Eğer seçim döneminde yaptığınız hatalardan ders çıkartmak yerine kenara çekilmeyi seçerseniz 2028 ve 2029’da bu halkın karşısına çıkmaya yüzünüz olmaz. 

Sizi o konuma getiren halka gözlerinizi bu kadar kapatamazsınız!

Tabi bir de bunun anılma kısmı var!

İleride bugünlerin konusu açıldığı zaman Deniz Yavuzyılmaz arkamızda dimdik dururken 3 Milletvekili verdiğimiz AK Parti yüzümüze bile bakmadı diyecekler!

2028 ve 2029 yıllarında oy toplarken bugünleri açıklayabilecekseniz diyecek başka bir şeyim yok, aksi halde yapmanız gereken çok şey var!