Cami Haberleri

Cami haberleri ve güncel Cami gelişmeleri, Cami ile ilgili tüm video, Cami fotoğrafları ve Cami haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


KASTAMONU

Kastamonu'da bulunan derin bir tarihi geçmişe sahip Mahmutbey Camii Unesco'nun dikkatini çekmişti. Müjde verildi. Camide önümüzdeki yıl restorasyon çalışmalarına başlanacak.

ZONGULDAK

İl Meclis Üyesi İsmail Terzi’nin annesi Yaşere Terzi, göz yaşları arasında sonsuzluğa uğurlandı.

GENEL

Henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs girdiği camiden mikrofonu çalarak kayıplara karıştı. Şahsın mikrofonu çalma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

KASTAMONU

Kastamonu'da tamamlanamayan 5 bin kişilik caminin inşaatına yeniden başlandı. İnşaatın iki yıl süreceği belirtildi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Milli Egemenlik Caddesi Uzun Mehmet Cami önünde yaşanan kazada yoldan çıkan araç kaldırıma çarparak durabildi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Uzunmehmet camiinde Ercan Ayaz’ın cenaze töreninde iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında tekme ve yumruklar havada uçuştu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Uzunmehmet camiinde Ercan Ayaz’ın cenaze törenindeki kavga nedeniyle polis ekipleri biber gazlarıyla güvenlik önlemi aldı.

ZONGULDAK

Beycuma beldesinde Cuma hutbesinde SİHA ve İHA’ları öven Cami imamına cemaatten tepki gösterildi. Tepkinin ardından yapılan şikayet üzerine müftülükten inceleme...

GENEL

ABD'de cami imamı secdede bıçaklandı. ABD'nin New Jersey eyaletinde bir cami imamı, namaz kıldırırken secdeye gittiği sırada cematin arasına saklanan...

KASTAMONU
ZONGULDAK
ZONGULDAK