KAÇAK Haberleri

KAÇAK haberleri ve güncel KAÇAK gelişmeleri, KAÇAK ile ilgili tüm video, KAÇAK fotoğrafları ve KAÇAK haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 2023 yılı ve 2024 yılı ilk iki ayına ilişkin kentteki genel asayiş ve güvenlik durumuna dair...

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda çeşitli suçlardan aranan şahıslar Zonguldak'ta yakalandı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta izinsiz faaliyet gösteren bir maden ocağı Jandarma ve TTK ekiplerince imha edildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta gerçekleştirilen operasyon kapsamında ruhsatsız olarak işletilen bir maden ocağı tespit edildi.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçak maden ocağı operasyonu gerçekleştirildi.

GENEL

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan kontrollerde usulsüz işlemlerle yurt içinde kullanılmak istenilen yaklaşık 445 Milyon Türk...

KARABÜK

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde kaçak kazı yaptıkları sırada suçüstü yakalanan 7 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KARABÜK

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak elektronik sigara ticareti yapan bir işyerine yönelik operasyon düzenledi.

KARABÜK

İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, daha önceki operasyonda iki memur yakalandı.

KARABÜK

Tarım İl Müdürlüğünde bir memur imha edilmesi gereken ürünleri satınca yakayı ele verdi.

ZONGULDAK

Zonguldaklı vatandaşın ekmek teknesi TTK bünyesinde kaçak kömür üretimi ve satışında önemli bir artış yaşandığı tespit edildiği iddia edildi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Rat Mahallesinde kaçak Ocak ihbarı ekipleri harekete geçirdi.