Kamera Haberleri

kamera haberleri ve güncel kamera gelişmeleri, kamera ile ilgili tüm video, kamera fotoğrafları ve kamera haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


BOLU

Geçtiğimiz pazar günü, Bolu'da Atatürk Orman Parkı'nda yaşanan olayda, gece saatlerinde park içerisinde bulunan bir boks makinesine zarar veren 4...

BARTIN

Gölbucağı Mahallesi'nde yaşanan trajik bir kaza, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta taksiciler arasında tartışma kavgaya dönüştü. Genç taksici meslektaşı tarafından darp edildi.

KASTAMONU

Kastamonu'da yaşanan trajik olayın detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Şüphelinin kamera kayıtları ortaya çıktı.

KARABÜK

Karabük'ün Şirinevler Mahallesi İlhanlılar Caddesi'nde meydana gelen bir trafik kazası, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen ve iki motosiklet sürücüsünün kafa kafaya çarpıştığı kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

DÜNYA

Kanada Ulusal Araştırma Enstitüsü'nde çalışan bir grup bilim insanı, bilimsel araştırmalar için devrim niteliğinde bir kamera geliştirdi.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaka kameralarının kullanımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ZONGULDAK

Ereğli ilçesinde otomobille çarpışan hafif ticari aracın beyaz eşya dükkanına girdiği anlar güvenlik kamerası yansıdı.

KARABÜK

Karabük'ün Zonguldak Caddesi'nde, otomobilin bir yaşlı adama çarpması anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adama aracın çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde geçen hafta sonu yaşanan olayda, hırsızlar hırsızlık amacıyla girdikleri iş merkezinde, kendilerini kaydeden güvenlik kamerasını çalarak iz...