Sağanak Haberleri

sağanak haberleri ve güncel sağanak gelişmeleri, sağanak ile ilgili tüm video, sağanak fotoğrafları ve sağanak haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde sağanak yağış ilçe merkezinde etkili oldu. 

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Zonguldak, Düzce, Kastamonu, Bartın ve çevre illeri kıyıları için uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden sel uyarısı geldi.

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre Karadeniz kıyılarındaki bazı illerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle halk plajı olan kapuz plajı boş kaldı.

ZONGULDAK

Zonguldak-Ankara yolu sağanak yağış nedeniyle otomobil kaza yaptı. Kazada yaralıların olduğu öğrenildi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle, tenis kortunda bir çok ağacın dalları kırılırken, masalar kullanılmaz hale...

KOZLU

Kozlu limanında sağanak yağış sonrasında su seviyesinin yükselmesinin ardından liman sular altında kaldı.

GÖKÇEBEY

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde gece geç saatlerden itibaren etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle dereler yükseldi, rögarlardan su taştı.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediyesi kent merkezinde sağanak yağış nöbetine başladı.

ZONGULDAK

Zonguldak, 8 Temmuz Cumartesi gününe gök gürültülü sağanak yağışla başladı

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün beklenen yağışlar nedeniyle sarı ve turuncu uyarı verdiği 14 ili sel, sağanak ve fırtına için uyardı.

ZONGULDAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayramın ikinci günü Zonguldak ve çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış ve fırtına konusunda uyarıda bulundu.