Satılmış Gebeş Haberleri

Satılmış Gebeş haberleri ve güncel Satılmış Gebeş gelişmeleri, Satılmış Gebeş ile ilgili tüm video, Satılmış Gebeş fotoğrafları ve Satılmış Gebeş haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla belediyeye yeni bir müjde verdi. 

DEVREK

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesine Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl yapımına başlanacak olan Karayolu ve Bisiklet Yolu Projesi’nin...

ZONGULDAK
ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, beldeye yapılacak olan Jandarma Karakolu projesini kamuoyu ile paylaştı.

ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş Çaydeğirmeni Beldesine yapılacak anaokulunun görselleri kamuoyu işe paylaştı.

ZONGULDAK

Sene 2023… 2024’e sayılı günler kaldı…Yerel seçimler de yaklaşıyor.

ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, 8 derslikli anaokulunun Çaydeğirmeni Beldesine kazandırılacağının müjdesini verdi.

ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, sıcak havadan bulunca çareyi denize girerek buldu.

ZONGULDAK

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Çaydeğirmeni Beldesinde sel ve taşkınlarına sebep olan derelerle ilgili çalışmaların başlayacağını açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde TOKİ konutları yükselmeye devam ediyor.

ZONGULDAK

TOKİ'nin Zonguldak'a 1.000 yeni konut yapması için projenin hazırlandığı yakında onaylanacağı ifade edildi.

ZONGULDAK

Bir çok ilçenin birinci etap TOKİ konutlarının yapmadığı durumda 6. Etap TOKİ konutlarını onaylatan Satılmış Ggebeş, sırrını açıkladı.