Şiddet Haberleri

Şiddet haberleri ve güncel Şiddet gelişmeleri, Şiddet ile ilgili tüm video, Şiddet fotoğrafları ve Şiddet haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

ATM önündeki duran "Portakal" isimli kediye tekme atan şahsı bir genç tekme tokat dövdü.

GENEL

Eşi mezara, oğlu cezaevine girdi. Anne "Sanki nefesim kesildi" dedi.

ZONGULDAK

Kadın işçi ile buluşuldu.

KASTAMONU

Kastamonu'da bir araya gelen veteriner hekimler, "Sağlıkta Şiddet Yasası"na kendilerinin de dahil edilmesini talep etti.

ZONGULDAK

Türkiye’de eş zamanlı olarak veterinerler veteriner hekimlere yönelik artan şiddet olaylarına tepki göstermek amacıyla iş bırakma eylemi yaptı.

GENEL

Bakanlık itiraf etti. İstismar edip üstünü kapattılar...

GÜNDEM

Cani baba kendisini terk eden eşini cezalandırmak için çocuklarını iple bağlayarak dövdü. Çocuklarını döven cani baba olay anını kayda aldı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde İl Jandarma ekipleri tarafından şiddetin tanımı yapılıp başvuru yapılacak yerler anlatıldı.

GENEL

Türk Veteriner Hekimler Birliği ve 56 Veteriner Hekim Odası son zamanlarda yaşanan darp ve şiddet olaylarına tepki geldi. Darp edilip...

GENEL

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) şiddetle mücadele çalıştayı gerçekleştirildi.

GENEL

Mersin'de sevgilisi Mustafa Bangiz (34) tarafından dövülen Esra Asena Temir (27), yaşamını yitirdi.

DÜNYA

Fransa’da 17 yaşındaki bir gencin polis kurşunuyla öldürülmesiyle başlayan protestolarda Marsilya’da polis ile göstericiler arasında arbede yaşandı.