Ücret Haberleri

ücret haberleri ve güncel ücret gelişmeleri, ücret ile ilgili tüm video, ücret fotoğrafları ve ücret haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


EKONOMİ

Asgari ücret zammı için heyecan dorukta. "Türkiye's Economy Channel" asgari ücreti belirlendiğini iddia etti.

ZONGULDAK

2024 yılı için belirlenecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda gözler, binlerce asgari ücretli çalışanın geleceğini belirleyecek kararlara çevrildi.

GENEL

7 milyondan fazla çalışanı doğrudan ilgilendiren asgari ücret belirleme süreci kapsamında ikinci kez komisyon toplanıyor.

KASTAMONU

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, belediyenin çeşitli binalarına güneş enerjisi santralleri kuracaklarını duyurdu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta otopark ücretlerinin Alaplı Belediyesine göre pahalı olması tepkilere neden oldu.

ZONGULDAK

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, emekli maaşlarının askeri ücret seviyesine getirilmesi gerektiğini açıkladı.

ZONGULDAK

AK Parti’de belediye başkan aday adaylığı, meclis üyeliği aday adaylığı ve il genel meclis üyeliğine başvuru yapmak isteye aday adayları  ...

GÜNDEM

Bakanlık tarafından hazırlanan Elektrik, Su ve Gaz Sayaçları Muayene Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)meclis üyeliği, il genel meclis üyeliği ve belediye başkan aday adaylığı başvuru ücretleri el yaktı.

GENEL

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada otoyol ve köprü geçişlerine zam geldiğini duyuruldu.

ZONGULDAK

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Zonguldak Merkez ve İlçelerinde halk otobüslerinde vizede ücreti alınmaması gerektiğini açıkladı.

KASTAMONU

Ormana ücret vermeden giremeyecek olan vatandaş geçimini sağlama derdine girdi. Geçimini kestane toplamaktan sağlayan köylüye geçtiğimiz haftalarda kötü haber verilmişti.