Ücret Haberleri

ücret haberleri ve güncel ücret gelişmeleri, ücret ile ilgili tüm video, ücret fotoğrafları ve ücret haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak’ta taksilere binen vatandaşlar Fevkani köprüsünde ki çalışmalar nedeniyle trafiğin sıkışması sonucunda taksimetre ücretlerinin arttığını iddia etti.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta ilkokul öğrencilerinden istenilen yardımcı kitapların ücretleri vatandaşı canından bezdirdi.

ZONGULDAK

Zonguldak Merkez'de halk otobüslerine gelen zamlardan sonra Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde de belediye meclis kararıyla halk otobüslerine zam yapıldı.

GÜNDEM

Milyonlarca memur, emekli ve işçinin temmuzda aldığı zam çabuk eridi. Asgari ücretin alım gücü eylül başında 9.277 TL’ye düşerken en...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta 5 TL ve 7,5 TL uygulanan WC tarifesi Sakarya Büyükşehir Terminalinde 1 TL uygulanması vatandaşlar tarafından tepkilere neden oldu.

GENEL

Resmi Gazete'de yayımlanan ilan ücretlerine zam geldi. Yeni tarifeyle birlikte verilen ilanların satır ücretine iki katı zam geldi.

ZONGULDAK

Mehmet Özçıkrıkcı, Cumhuriyet İlkokulu ve Rüzgarlı İlkokulunun yıkılması nedeniyle öğrencilerin taşıma ücretlerinin Milli Eğitim Bakanlığının karşılayacağını açıkladı.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediyesi Halk Otobüslerinde 65 yaş üstü yaşlılardan ve engellilerden kart güncelleme nedeniyle alınan 100 TL'nin yasal olmadığı iddia edildi.

GENEL

Milli Savunma Bakanlığı"Hazine ve Maliye Bakanlığınca 'Mali ve Sosyal Haklar' genelgesi yayımlanmış ve buna göre bedelli askerlik tutarı 122.351 lira...

ZONGULDAK

Zonguldak’ta 19 mahalleye yolcu taşıyan dolmuş ücretleri 7,5 TL’den 10 TL’ye yükseltildi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta turizmin önemli yerlerinden olan Gökgöl Mağarası giriş ücretine zam yapıldı.

ZONGULDAK

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, asgari ücretin artış göstermesiyle birlikte engelli maaşlarının da arttığını açıkladı.